Lucinda en sjamanendrum
Zelf ontwikkeling
Lucinda Maria
Zelf ontwikkeling
06/22/2024
1 min

Op reis met 2 sjamanen

06/22/2024
1 min

Vorige week mocht ik het beleven. Deze twee mooie mensen heb ik ‘per toeval’ ontmoet, ‘per toeval’ weder ontmoet en hebben ze 6 dagen overnacht in de #bloemenyurt. Zij leven als Nomaden. Zijn moeilijk te vinden en

alleen wanneer ze de calling horen, verschijnen ze. En zo ook voor mij
… Mijn reis met mijn drum, welke ik maakte op mijn verjaardag 16 sept 2023, was heel erg bijzonder. Het is een ritueel welke je kunt pakken… ja of nee. En dat was het enige
wat ik wenste, het ritueel pakken en een verbinding aangaan met mijn sjamanendrum! Well a ride it was!!
De sjamanen legde mij uit dat het #damhertknabbelt… en omdat het een 60cm drum is, heeft mijn drum een diepgaande werking. Knabbelt door tot aan de kern van het ‘probleem.’ En daar kan heling plaats vinden, op energetisch niveau. De sjamanen vertelde mij dat we in 5 dagen een reis hebben gemaakt welke veel, heel veel omvatte. Omdat ik al verder was dan we alle drie aanvankelijk dachten.
De bloemen hebben de sjamaan in mij al ontwaakt.
 Heel erg mooi! En ik begrijp het ook.. Want wat is #sjamanisme ? Zonder het te bagatelliseren, hebben we met elkaar de wetenschap gedeeld dat: we allemaal een #sjamaanin ons hebben.
Een sjamaan ervaart namelijk dat alles om ons heen, leeft en praat
. Een ziel heeft. Bomen, planten, bloemen, gras, water, vuur, Moeder Aarde (nee ze is geen levenloze rots). Zo ben ik de vertaalster van bloemen: #bloemlezer. De #sjamanendrumis een poort. Een poort naar een ander bewustzijn in ons.
Een plek waar jouw onderbewuste kan laten zien wat er geheeld mag worden
. Of waar je heen mag gaan. Zolang de intentie maar oprecht en holistisch is, voor het grotere goed. Het geheel, het leven, de bron. De plek waar ook jouw ingevingen vandaan komen. Jouw levensenergie (nee het hart pompt niet alléén op spierkracht). Ik geloof dat mijn ontmoeten met deze twee bijzondere mensen een vervolg gaat krijgen en we gaan vaker reizen met elkaar. Voor nu is er eerst iets anders te doen: op reis naar Zweden met @te_ss_a_koop

Vele kristallen met prachtige intenties teruggeven aan snelst stromend water in Europa. Om deze te verspreiden via het water naar al het leven om ons heen. Mijn reis, deze reis, zal daar haar vervolg vinden! #dankbaar #bloemenyurt
#bloemenlezing
#bloemenvertaling #bloemenceremonie #ceremonie #bloemen #yurt #ger #mongoolseger #coaching #bloemencoachin#zuiverheidg #bloemen #flowercloud #lucindamaria #bloemensessie #creatiekracht #artofliving #lookinginward #artoflife #innerpiece #terugnaarjouwnatuur #jouwnatuur #natuur
Reacties
Categorieën