Bloomon Florascoop 2023 door Lucinda Maria
03 oktober 2023 

Bloomon Florascoop 2023 door Lucinda Maria

Lees vanaf 3 januari 2023 mijn voorspelling voor jouw jaar 2023 in de #florascoop van #bloomon! Bloomon heeft elk nieuw jaar een voorspelling aan de hand van jouw horoscoop voor het nieuwe jaar! Superleuk natuurlijk! Juist ook omdat er een specifieke bloem wordt gekoppeld aan jouw horoscoop. #Bloomon noemt het #Florascoop!Dit jaar heb ik de #florascoop voor #bloomon geschreven! Zo gaaf! En het heeft mij enorm geïnspireerd! Het heeft mij op het idee gebracht om jou, wanneer je het aanvraagt via mijn inschrijflink, een persoonlijke bloem toe te wijzen! Stuur me jouw foto en jouw favoriete bloem, en ik zal in het kort beschrijven wat deze bloem jou op dit moment wil vertellen.

HIER DE LINK:

https://www.bloomon.nl/blog/florascoop-2023-deze-bloem-past-bij-jou-volgens-je-horoscoop

Over de schrijver
Als geboren kwekersdochter adem ik bloemen, mijn hele leven lang. Als moeder van 2 zonen heb ik een gevarieerd werkzaam leven gehad als bloemstyliste. Nu de eenheid zó voelbaar is met bloemen, wil ik graag mensen helpen op hun levenspad met behulp van bloemen. Mijn bloemenkennis en behoefte om te leren en delen heb ik samengebundeld in een unieke vorm: bloemenhealing. In groepsverband, individueel. Of met een praktische thuisvideo bloemschikken: Hoe leer ik de juiste bloemen en vaas te kiezen èn boeket te schikken. En bij het afscheid van een dierbare, begeleidt ik de nabestaanden met het maken van een gevoelig bloemstuk voor op de kist… Dit alles vanuit mijn bloemenyurt in Hillegom. "Jij kiest de bloemen, ik geef de vertaling" OF kom voor een heerlijke 24-uurs retreat en slaap in de Yurt!
Reactie plaatsen