Bloomon x Lucinda Maria
Bloemen zijn energie
Lucinda Maria
Bloemen zijn energie
10/03/2023
0 min

Bloomon Florascoop 2023 door Lucinda Maria

10/03/2023
0 min

Lees vanaf 3 januari 2023 mijn voorspelling voor jouw jaar 2023 in de #florascoop van #bloomon! Bloomon heeft elk nieuw jaar een voorspelling aan de hand van jouw horoscoop voor het nieuwe jaar! Superleuk natuurlijk! Juist ook omdat er een specifieke bloem wordt gekoppeld aan jouw horoscoop. #Bloomon noemt het #Florascoop!Dit jaar heb ik de #florascoop voor #bloomon geschreven! Zo gaaf! En het heeft mij enorm geïnspireerd! Het heeft mij op het idee gebracht om jou, wanneer je het aanvraagt via mijn inschrijflink, een persoonlijke bloem toe te wijzen! Stuur me jouw foto en jouw favoriete bloem, en ik zal in het kort beschrijven wat deze bloem jou op dit moment wil vertellen.

HIER DE LINK:

https://www.bloomon.nl/blog/florascoop-2023-deze-bloem-past-bij-jou-volgens-je-horoscoop

Reacties
Categorieën