VROUWENCIRKELS

In verbinding heel je sneller dan alleen

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt

Samen genereren we verhoogde energie

Omdat wij allen de yurt èn de bloemen energie zijn, creëren we een verhoogd energieveld, zodat de vrouwencirkel extra sterk en goed werkt.

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt

Elkaars verhaal horen schept begrip voor jezelf

Omdat het fijn is te weten dat je niet alleen bent en niet alleen met jouw worstelingen, zul je jezelf niets meer verwijten. En ervaar je zuivere wijsheid. Geen valse informatie.

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt

Veilig

Omdat we met gelijkgestemden samenkomen doet elke vorm van onzekerheid er niet toe. Je kunt je veilig en vrij voelen om te spreken of wellicht juist niet te spreken. Alles is goed, alles is moed.

Niets is gek of vreemd

Wanneer je samenkomt in een groep zou je je wel eens onzeker kunnen voelen. Omdat jouw struggles anders zijn, dan van de ander. Of jouw verhaal is minder belangrijk… denk je. Jezelf 'bloot' geven terwijl je het veiliger vind om jouw gedachten en ideeën voor jezelf te houden.

En ik herken dit wel. Ooit dacht ik dat mijn emoties of gedachten buiten proporties waren of onwerkelijk. Dat ik me aanstelde, 'gewoon door moet zetten.' Wanneer je samenkomt met gelijkgestemden kom je tot een ontdekking! Je bent niet de enige met deze onzekerheden! Luister enkel naar de groep of vertel jouw verhaal… 

Samen heel je sneller dan alleen. Juist daardoor, zal ballast van je afvallen!

Op de achtergrond van de kring doen bloemen ongemerkt hun werking. Bloemen verzachten het verdriet. Versterken jouw vrouwelijke kracht en zetten jouw hart open! Voel je verbonden met de vrouw, met bloemen, met moeder aarde, met jezelf!

De cirkel is rond.

En wat zo ontzettend fijn is: de Bloemen Yurt wordt gezien als een baarmoeder, ze biedt jou de bescherming als een moeder, je kunt je veilig voelen en ze geeft een fijne aardse energie, ze helpt jou aarden.

3

Jaar Bloemenyurt

44

Jaar bloemenkind

500+

Vrouwen les gegeven

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel

Sanne

Schrijfster

Een blije klant verteld

Er lag een schat aan intuïtie op tafel die Lucinda als gastvrouw had uitgenodigd en voorbereid. 

Met ons alle gingen we onderweg naar de wereld van de bloem. Daar waar je gezien wordt voor je schoonheid en je aanwezigheid. En in deze omgeving, deze taal: vanuit hier, kon mijn hart zich openen. En stroomde oude letters uit mijn ziel. Een verhaal. De ceremonie bracht geborgenheid en inzicht: Dankbaar voor de heldere adviezen: het bracht mij ruimte. 

Ik ben Lucinda dankbaar voor haar manier van meekijken door de blokkades heen. 

Ze maakt een beleving mogelijk. Die voor mijn ziel, als een kunstwerk aanvoelt.

De natuur heeft verbinding gecreëerd

Wij mensen zijn ook geboren om te verbinden

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt

In een groep bekenden of onbekenden: Het is goed!

 • Ontmoet gelijkgestemden of kom met jouw eigen 'sister tribe'.
 • Jouw hart wordt geopend! Dit neemt alle onzekerheden weg.
 • Het gevoel van alleen zijn lost op.
 • Ervaar de kracht van 'Sisterhood' van een vrouwencirkel.
 • Het helpt jouw blokkades op te heffen.
 • Inzichten krijgen in jouw huidige denkpatroon.
 • Opnieuw connecten met ziel, lichaam en geest.
 • Jouw innerlijke huis opgeruimd.
 • Vindt veiligheid, geborgenheid en troost.
 • Leer te verbinden met jouw zuivere zelf, los van (denk-)patronen.
 • Ervaar dé knuffel die jij zo nodig hebt!

Ontmoet gelijkgestemden of kom met jouw eigen SISTERTRIBE

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt

Je kunt gelijkgestemden ontmoeten

Wanneer jij verandering voelt binnenin jouzelf en worstelt om hier uiting aan te geven, kun je jezelf best eenzaam voelen in jouw eigen omgeving. Maar je bent niet alleen! Ontmoet gelijkgestemden in de veilige omgeving van de Bloemenyurt. Ontdek jouw ware potentieel dankzij de verborgen wijsheid en spirituele kracht van bloemen! Van Harte Welkom mooie vrouw! Kom en sluit je aan!

Je kunt jouw eigen groep opgeven (v.a. 3 Sisters)

Wanneer je met jouw vriendinnen, zussen, familie of een mix van alle relaties binnen jouw liefdeskring een groep- bloemenceremonie wilt organiseren: zijn jullie van harte welkom! Leer elkaar beter nòg beter kennen of leer hoe jullie elkaar verder kunnen helpen. Zowel individueel als groep zul je groeien en mooie inzichten meekrijgen. Ontdek met elkaar de magie en de helende kracht van bloemen dankzij hun verborgen wijsheid.

€35,- p.p. en v.a. 3 Sisters 

vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel bloemenyurt
35,- 

Geplande Vrouwencirkel (duur: 3uur) kosten: VRIJE GIFT (check data)

ER STAAT EEN POT BIJ DE DEUR, GEEF EEN VRIJE GIFT, WAT JIJ DE AVOND WAARD VOND!


Na 44 jaar ervaring als bloemenvrouw ben ik overtuigd van de energetische  genezingskracht van bloemen. Ik geloof in heling op spiritueel niveau. Daarom hou ik van deze zachte vorm van helen.

Het bijwonen van een vrouwencirkel is ZO krachtig! Wanneer je vragen hebt, je je alleen voelt, of onbegrepen… Kom elkaar ontmoeten! Het is tijd dat wij vrouwen elkaar weer gaan ondersteunen. Niet bekritiseren, maar stimuleren! Krachten bundelen! Niet vanuit emancipatie, maar vanuit liefde en zorgzaamheid voor onszelf en de wereld om ons heen!

Op de geplande data komen vrouwen individueel of met 2 personen. De gift is vrij en elke avond kent een ander thema. Door deze thema's heen leer je steeds meer over het leven hier op aarde en moeder natuur… en onze waarde en bijdrage aan haar.

"Ik kom graag nog een keer terug"
vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel
"Het bracht mij ruimte"
vrouwen cirkel bloemen ceremonie healing ritueel
"Lucinda geeft een speciale kijk op jezelf"

- Veelgestelde vragen -

 • Ik heb geen enkele ervaring op spiritueel gebied, is een VROUWENCIRKEL voor mij geschikt? JA! Het is juist geschikt voor jou! Juist wanneer je voelt dat je naar jouw spirit mag gaan uitreiken, kun je hier heel veel ontdekken over spiritualiteit en jezelf.
 • Ik wil met een groep komen, kan dat? JA! Kom dichter tot elkaar en boek voor jouw eigen groep.
 • Ik wil alleen komen en me aansluiten bij een groep, kan dat? JA! Welkom mooie vrouw! We wachten op je.
 • Hoe weet ik wanneer er een VROUWENCIRKEL is? Je kunt mijn agenda bekijken (deze vraag je hier op) of mij benaderen natuurlijk! Stuur mij hier een mail.
 • Wat kan ik doen of hoe mag ik me voorbereiden op de bloemenceremonie? Kom in rust, wees niet gehaast en zorg dat je op tijd van huis gaat. Drink deze dag niet te veel koffie en stap er blanco in. Zo krijg je de meeste inzichten mee..
 • Kan ik nog iets meenemen? Openheid. Neem jezelf in openheid mee. Trek lekker zittende kleding aan zodat er niets kan knellen.

vrouwencirkel met bloemen

IN VERBINDING HEEL JE SNELLER DAN ALLEEN